fbpx

Hogyan veheted örökre a saját kezedbe az egészségedet egy ősi módszerrel még akkor is, ha már elmúltál 40?

Ingyenes webinár

2024.09.04. szerda 17:00-18:00

Jelentkezz Te is a szeptember 4-i élő, teljesen INGYENES webinárra és tudd meg hogyan lehetsz 40-50-60 év felett is fittebb, egészségesebb, energikusabb a természetgyógyászat legnépszerűbb ágával.

Titkok, amikról szó lesz:

nap
óra
perc
másodperc

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

A webinár házigazdája

Gyenei Ágnes

Reflexológus-természetgyógyász

Életmódterapauta

Gyógymasszőr

Reflexológus természetgyógyászként célul tűztem ki, hogy a lehető legtöbb embernek megtanítsam azt, hogy hogyan tudják az egészségüket a saját kezükbe venni! 

A mai magyar egészségügyben tapasztaltak miatt egyre nagyobb hangsúlyt kell helyeznünk a megelőzésre, de főként a már kialakult betegségek, tünetek kordában tartására lehetőleg gyógyszerek nélkül.

Az egészségügyi ellátás sajnos egyre rosszabb, azonban a természetgyógyászat tárháza hatalmas, így előbb-utóbb mindenkinek ismernie kell a hatásos módszereket. És jobb előbb…

Neked is szeretnék segíteni, szeretnélek támogatni abban, hogy egy egészségesebb, fittebb, ezáltal boldogabb életet élhess.

Regisztrálj most és találkozzunk szeptember 4-én 17:00-kor, hogy

egészségesebb és fájdalommentesebb életet tudj magadnak biztosítani!

„A mai magyar egészségügyet látva most még fontosabbnak tartom, hogy odafigyeljek magam, és családom egészségére. Ági, köszönöm neked, hogy megmutattad, megismertetted velem, hogyan tudom ezt saját magamon alkalmazni.”

Szűcsné Mónika

  1. Kattints a fenti zöld gombra.
  2. Add meg az adataidat, ahova majd elküldhetem a belépési linket.
  3. Nyisd meg a regisztráció után kapott emailt: Gyenei Ágnes-Masszírozd a talpad! – Webinár (Lehet, hogy a levél a Spam vagy Promóciós mappába került. Onnan mindenképp tedd át az elsődleges mappába, hogy biztosan megkapd a webinár belépési linkjét.)
  4. írd be a naptáradba az időpontot: 2024.09.04. 17:00.
  5. A belépési linket a webinár napján reggel, illetve 16:30-kor is el fogom küldeni az email címedre.